5 Hotell där middag ingår

|

Många svenska hotell inkluderar frukost eller frukostbuffé i det pris du betalar för övernattningen, och i många fall kan dessutom din hund följa med på hotellvistelsen. Att hitta bra hotell som även inkluderar middag i bokningspriset är dock svårt, men inte omöjligt. I den här artikeln berättar vi mer om fem hotell vari du inte behöver betala extra för att äta middag.

 

5 hotell som inkluderar middagen

  1. Waxholms Hotell: Beläget i Stockholm, frukost och 3-rättersmiddag inkluderas.
  2. Villa Källhagen: Beläget i Stockholm, frukost och 3-rättersmiddag inkluderas.
  3. Smygehuks Havsbad: Beläget i Trelleborg, frukost och 3-rättersmiddag inkluderas.
  4. Hotell Eggers: Beläget i Göteborg, frukost och middag inkluderas.
  5. First Hotel Lindö Park: Beläget i Stockholm, middagspaket med 3-rätters middag inkluderas i bokningspriset.

Nedan pratar vi mer om de hotell som precis nämnts i större detalj.

 

OBS: I samband med att du bokar din hotellvistelse på exempelvis Hotelspecials, se till att ”Middagspaket” är angivet för att försäkra dig om att middag inkluderas i priset.

 

1. Waxholms Hotell i Stockholm

På Waxholms Hotell inkluderas frukost samt middag för två vuxna, till priset av cirka 2 500 kronor. Hotellet är beläget i anslutning till Stockholms skärgård, och fungerar även som konferens- samt mötesanläggning. Du kan dessutom ta båten in till Stockholms innerstad, och den resan tar cirka en timme.

Om du besöker hotellet på våren eller sommaren får du möjlighet att äta den middagsmat som inkluderas i uterestaurangen Lilla Strand. Utöver det kan du även boka en bastu för privat bruk såvida du kontaktar receptionen.

 

2. Villa Källhagen i Stockholm

Villa Källhagen är beläget på Gärdet i Stockholm, med ett promenadavstånd på cirka fem minuter till Östermalm. Frukost- och middagspaketet kostar i skrivande stund cirka 2 800 kronor för två vuxna, vari övernattning på hotellet inkluderas.

I Villa Källhagen återfinns 36 rum, och i samtliga av dessa inkluderas badrum med badkar, hårtork, minibar, platt-tv samt telefon. Utöver att promenera i centrala Stockholm kan du även låna en av hotellets cyklar. Att låna cykel är gratis, men det är först till kvarn-principen som gäller då inget tidsbokningssystem tillämpas.

 

Läs mer: Tillaga äggröra precis som på hotell.

 

3. Smygehuks havsbad nära Malmö

På Smygehuks havsbad, som är beläget drygt tre mil från Malmö, kan två personer övernatta och samtidigt ta del av kostnadsfri frukost och middag för cirka 2 100 kronor. Hotellet återfinns ett stenkast från havet, och många av rummen är nyrenoverade.

Utöver frukost och middag inkluderas även gratis WiFi samt kostnadsfri tillgång till gym, pool samt en relaxavdelning i det pris du betalar för en övernattning.

 

 

4. Hotell Eggers i Göteborg

På Hotell Eggers betalar två vuxna cirka 2 200 kronor för en övernattning med inkluderad frukost och middag. Hotellet är beläget cirka 100 meter från Centralstationen, så det är inte långt till vare sig shopping eller sevärdheter.

Under Hotell Eggers grund återfinns rester av den gamla stadsmur som var uppställd i Göteborg från 1600- till 1700-talet, vilket vittnar om att detta hotell är Sveriges äldsta som fortfarande tar emot gäster.

I hotellet finns förutom en restaurang även en bar, vari ett stort sortiment av öl, vin och whiskey finns tillgängligt för förtäring.

 

5. First Hotel Lindö Park nära Stockholm

På First Hotel Lindö Park kostar det cirka 1 700 kronor att övernatta såvida frukost och middag ska vara inkluderat. Hotellet är beläget i Vallentuna, cirka 3 mil från både Stockholms innerstad samt Arlanda.

Den middag som inkluderas är dessutom både närproducerad samt näringsriktig, och från restaurangen får man en bra utsikt över den 18-hålsgolfbana som är belägen strax utanför hotellet.

Lämna en kommentar